Like us on Facebook

Euromonta Fashion 'For Happy Days and Nights'

Laat je inspireren door onze collecties en mogelijkheden.

Hfor brengt elk seizen een leuke en comfortabele home en loungewear collectie op de marktHfor is een “mix and match” collectie, waardoor je je eigen stijl kunt crëeen door verschillende artikelen te combineren.

Victor by Vandy is een lijn van hoogwaarde pyjama’s, kamerjassen en homewear voor heren. Kenmerkend voor deze lijn is de aandacht voor detail, de harmonieuze combinaties van degelijke materialen en de verfijnde ontwerpen. 

Wiplala biedt elk seizoen een collectie aan voor newborns, baby’s en kinderen tot 2 jaar. Belangrijkste kenmerk hierbij is een trendy en modieuze lijn aan betaalbare prijzen. Daarnaast biedt Wiplala ook een permanente collectie ondergoed aan : klassiek, oerdegelijk voor zowel newborns, baby’s als kinderen tot en met 12 jaar.

 Jen & James brengt kwaliteit pyjama’s voor baby’s en kinderen tot 14 jaar. Een pittige fantasierijke collectie met leuke dessins en prints die beantwoorden aan de behoefte van onze stoere kids.

 Perlina staat voor oerdegelijke en originele nachtkledij voor zowel vrouwen en mannen. Vervaardigd uit nobele materialen met oog voor comfort en kwaliteit. Ook thermisch ondergoed wordt onder deze merknaam verdeeld. Dames en heren met een maatje meer worden zeker niet vergeten.

My Pi biedt Italiaanse nachtkledij voor de jongere generatie aan, waarbij de nieuwste modetendensen aan bod komen.

Massana bestaat uit een kleurrijke Spaanse collectie nachtkledij, met oog voor detail, voor mannen en vrouwen waarvoor elegantie en uitstraling belangrijk zijn.

 

 

Private label: mogelijkheid tot ontwerp en produceren onder eigen merknaam.

Interesse in onze collecties?